Turnir u Fudbalu

Popularni turniri u malom fudbalu neizostavni su deo letnjeg sportskog programa u gotovo svakom mestu, pa tako i u Babušnici. Posle pauze od godinu dana zbog epidemiološke situacije koja je pogodila planetu, organizatorima, učesnicima i publici nije teško palo da sačekaju još nekoliko dana da prestanu uporni letnji pljuskovi, pa da se svi okupe na poznatom starom mestu – na terenu Sportskog centra Babušnica, pored kupališmpg kompleksa.
Prijavljeno je deset ekipa u seniorskoj konkurenciji koje se, ove sezona, osim za dobar plasman, bore i za podelu pristojnog nagradnog fonda.

Prema rečima organizatora, babušnički turnir u malom fudbalu iz godine u godinu postaje sve atraktivniji i jači. Osim seniora, nastupa i pet juniorskih ekipa koje se takmiče po principu – svako protiv svakog, a kao što smo navikli prethosnih sezona, uvek se, bez obzira na plasman, izdvoji tim okupljen pod zanimljivim nazivom, pa se ovoga puta, babušničkim ljubiteljima malog fudbala predstavila ekipa “Snaodimo se”. Teško ćete izguglati prevod, pa ukoliko niste sa juga, to znači “snalazimo se”.
Turnir se, u zavisnosti od vremena, završava do kraja jula.

Photos